(Ne)narodna biblioteka?

Dragi sugrađani,

Naša ideja o dostojanstvenom i slobodnom Baču, nailazi na sve veće prepreke i želimo da vas upoznamo sa sledećim informacijama:

Pošto smo uskraćeni za sredstva javnog informisanja, mi kao grupa građana, imali smo ideju da u sali bioskopa u Baču, organizujemo predstavljanje našeg programa u vidu javne debate na koju biste bili pozvani SVI VI! Ukratko, SVI zainteresovani građani u NAŠEM Baču, u sali NAŠEG bioskopa, ne partijskog stranačkog poseda, nego u sali namenjenoj za događaje od javnog interesa. Vrata bi bila otvorena za sve građane, mi bismo svakome dali vreme da kaže šta misli i da debatuje… mi bismo… ALI!

Juče smo uputili dopis upravi biblioteke “Vuk Karadžić” u Baču, sa molbom da nas obaveste da li u periodu od 10. do 17. juna u bilo kom terminu možemo iznajmiti prostor velike ili male sale.

Dobili smo zvaničan odgovor, da su u navedenom periodu svi termini u velikoj i maloj sali ZAUZETI!

Postavljamo pitanje: Kolikim bogatstvom u vidu kulturnih dešavanja obiluje naša opština Bač? Da li do 17. juna imamo toliko zakazanih predstava i priredbi? Da li imamo svakodnevne projekcija filmova, nastupe, koncerte?

Bač je, sudeći po dopisu koji nam je upućen, prebukiran kulturnim sadržajima i raznim drugim dešavanjima.

NASTAVITE DA VERUJETE SOPSTVENIM OČIMA!

OVO JE NAŠ GRAD!

ŽIVEO BAČ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *